TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Yleistä
Verkkokaupan tuotteita myy Formo.fi, y-tunnus 2166930-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinta sisältää voimassa olevan arvonlisäveron, tällä hetkellä 24 %. Voimassa olevat tilaus- ja toimitusehdot löytyvät aina tältä sivulta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin. Tilaamalla Formo.fi –verkkokaupasta, asiakas antaa suostumuksensa yhteystietojensa käyttämiseen markkinointiviestinnässä.

Maksutavat
Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet (Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, POP-pankki, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken ja LähiTapiola pankki) sekä Visa-, Visa Debit -, Visa Electron -, MasterCard- ja Debit MasterCard -korttimaksut. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa.

Toimitustapa ja toimituskulut
Toimitamme tilaukset asiakkaan valinnan mukaan joko lähimpään postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saat ohjeet paketin noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Pidätämme oikeuden lähettää pienet lähetykset kirjeenä kotiin sekä lähettää pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset postiin.

Tilaukset lähtevät toimitukseen pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluessa. Tiedotamme poikkeavista toimitusaikatauluista verkkokaupassamme.

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postikulut, ja ne ovat alle 50 euron tilaukselle 5,90 €. Yli 50 euron tilaukset toimitamme veloituksetta. Veloituksetta toimitettavan tilauksen kokonaissumman pitää ylittää 50 € myös palautusten jälkeen, muussa tapauksessa toimituskulut vähennetään palautettavasta summasta.

Vaihto- ja palautusehdot
Tuotteillamme on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihdon ja palautuksen kuluista vastaa ostaja. Ota aina ennen tuotteiden palautusta sähköpostitse yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@formo.fi, niin annamme sinulle tarkat ohjeet palautusta varten.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia ja alkuperäisessä kunnossa olevia tuotteita. Mikäli asiakas palauttaa käytetyn tai muutoin myyntikelvottoman tuotteen, emme hyvitä palautuksesta mitään. Tällaisissa tapauksissa voimme lähettää tuotteen takaisin asiakkaalle todellisia lähetyskuluja vastaan.

Noutamatta jääneet toimitukset
Tilattujen tuotteiden noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tuotteiden palautus. Meille palautuvasta, noutamatta jääneestä paketista veloitamme toteutuneet käsittely- ja kuljetuskustannukset. Tämä kustannus vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@formo.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on vahingoittumisesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.